Diensten

Marketing

Wij zijn jouw rechterhand op het gebied van marketing!

Heb je voor jouw product of dienst een marketingstrategie? Hoe ga je jouw marketingdoelstellingen behalen? De Business Manager brengt alles in kaart met een praktisch marketingjaarplan. Wie is jouw ideale klant, waar bevindt jouw ideale klant zich en wie doet wat en wanneer.

Ook kun je bij ons terecht voor al je online en offline marketingactiviteiten. Lekker handig! Eén partij die alles voor je regelt. Ontzorgen noemen wij dat.

Meer informatie

Sales

Verkopen. Je kunt het of je kunt het niet. Je vindt het leuk of je hebt er een hekel aan. Maar als je een bedrijf hebt en wilt groeien, dan kun je simpelweg niet zonder goede verkoopstrategie. Tenzij je zo’n uniek product hebt, dat het zichzelf verkoopt... 

Heb jij voor jouw product of dienst al een duidelijke verkoopstrategie? Stagneert je groei? Of kun je een frisse kijk op jouw salesafdeling gebruiken? De Business Manager heeft veel liefde voor het verkoopvak en jarenlange ervaring die we graag met je delen!

Meer informatie

Events

Een jubileum vieren, product lanceren of gewoon een spetterend bedrijfsfeest organiseren? Wij weten als geen ander dat het veel werk is om alles rondom events te regelen. Vooral als het niet je dagelijkse bezigheid is. Daarom nemen we de organisatie graag uit handen. Van concept tot sprekers, uitnodiging tot locatie en programma tot catering.

De Business Manager is gespecialiseerd in het organiseren van toertochten. Voor eigenaren van klassieke, sportieve en exclusieve auto’s, maar ook als je een minder uitgesproken auto hebt. Zowel voor particulieren als autoclubs, service- en netwerkclubs, (vrienden)groepen en bedrijven.

Meer informatie

HR

Als werkgever wil je het maximale uit je bedrijf halen met betrokken werknemers die als ambassadeur jouw klanten bedienen. Klinkt simpel toch?... Toch kan het aansturen van personeel een behoorlijke uitdaging zijn.

De Business Manager adviseert en coacht werkgevers op het gebied van duurzame inzetbaarheid, leiderschap en communicatievaardigheden. Hoe hou je je werknemers vitaal, betrokken en gemotiveerd en hoe ga je met ze in gesprek.

Meer informatie