Events

Wil je voor jouw bedrijf een kleinschalig evenement organiseren? Wij weten als geen ander dat het veel werk is om alles rondom events te regelen. Daarom nemen we je de organisatie graag uit handen. Van concept tot sprekers, van uitnodiging tot locatie en van programma tot catering.

Allereerst denken we mee met de invulling die aansluit op de doelstelling van jouw event. Dus wil je lading geven aan je merk, medewerkers motiveren, klanten inspireren of een nieuw product lanceren? Samen maken we een concept op maat, die aansluit op je doelgroep en past bij jouw wensen.

Rally-events

We zijn gespecialiseerd in het organiseren van rally’s. Bijvoorbeeld voor een teambuildingdag met collega’s, een klantendag, vrienden of familie-uitje, een vrijgezellenfeest, events voor serviceclubs of gewoon omdat het leuk is. Samen met Wopke Hettema, van Business Rally Events, organiseert Marcel al jaren rally’s. Deze worden volgens de vele routesystemen van het klassieke rally-rijden gereden en zijn helemaal naar eigen wens in te vullen.

Rallyrijden is een andere ervaring en beleving van autorijden. Bij het rallyrijden draait het om de samenwerking tussen bestuurder en navigator. De navigator wijst de bestuurder, aan de hand van kaarten, de weg. De bestuurder let op de controles langs de route en houdt de snelheid goed in de gaten. Er moet namelijk een gestelde gemiddelde snelheid worden gereden. Kortom, samenwerken is een absolute must!

Hebben jij, je collega’s, vrienden of klanten geen klassieke auto tot je beschikking? Bij de meeste georganiseerde rally’s is dit een voorwaarde, maar niet bij ons. Liever een rally organiseren in het buitenland? Ook dat behoort tot de mogelijkheden. De Business Manager legt graag uit wat er allemaal mogelijk is en denkt graag mee met de organisatie.