Toertochten

Heb je een mooie auto of klassieker in de garage staan en zoek je een veelzijdige toertocht met de auto? Wij zijn gespecialiseerd in het organiseren van toertochten. Voor eigenaren van klassieke, sportieve en exclusieve auto’s, maar ook als je een minder uitgesproken auto hebt. Zowel voor particulieren als autoclubs, service- en netwerkclubs, (vrienden)groepen en bedrijven. Van een ééndaags evenement tot een hele week op pad met de mooiste routes in binnen- en buitenland, alles is mogelijk.

We gaan op zoek naar routes door prachtige landschappen, zorgen voor kwalitatief goede lunch- en/of dinerlocaties en bij meerdaagse evenementen regelen we comfortabele en luxe hotelovernachtingen. Uiteraard draait het niet alleen om maken van kilometers en de autorit, dus stoppen we regelmatig op bijzondere plekken voor culinaire beleving of een stukje cultuur & historie.

Wat kun je verwachten?

- Een unieke combinatie van autorijden, bijzondere activiteiten en culinair genieten
- Prachtige en soms uitdagende routes zonder wedstrijdelement
- Het ontdekken van minder bekende gebieden
- Goede afwisseling tussen kilometers maken en vertier
- Maximaal 4-5 uren rijden per dag
- Interessante uitstapjes
- Kwalitatief goede en comfortabele 4* en 5* hotels
- Minimaal 2 overnachtingen per hotel bij meerdaags evenement
- Gedetailleerde uitwerking van de dagprogramma’s
- Een duidelijk routeboek volgens het bol-pijl systeem
- Er rijdt een reserve auto mee, indien je pech krijgt
- Maatwerk is altijd mogelijk!

Kortom, je wordt volledig in de watten gelegd en kunt rekenen op onze persoonlijke begeleiding. We hebben veel ervaring op het gebied van meerdaagse toertochten en rallyevenementen en oog voor detail. We zorgen ervoor dat alles van begin tot eind geregeld is.

Interesse?

Heb je interesse en wil je een toertocht organiseren? We denken graag met je mee over de mogelijkheden. Wil je eerst nog wat meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op of kom spontaan bij ons langs. De koffie staat klaar!