HR

Ondersteuning op het gebied van HR en het inzetbaar houden van je personeel nodig? Ook daarvoor kun je bij De Business Manager terecht. Wel zo handig als je toch al je marketing- en salesactiviteiten bij ons onderbrengt. Ontzorgen noemen wij dat dus!

Al enkele jaren adviseert en coacht Jitty werkgevers en werknemers op het gebied van duurzame inzetbaarheid, leiderschap en persoonlijke ontwikkeling. Met als doel gezonde, gemotiveerde en betrokken werknemers.

De meeste ondernemers zijn vaak zelfstandig begonnen en hebben, door een groeiend bedrijf, gaandeweg personeel verzameld. En dan komen ze erachter dat het niet zo gemakkelijk is om personeel aan te sturen. Want hoe hou je je werknemers dan gemotiveerd en betrokken bij je bedrijf? Hoe zorg je ervoor dat ze fit en gezond blijven? Wat kun je doen om het verzuim laag te houden? Dit zijn allemaal HR vraagstukken waarin De Business Manager kan adviseren en ondersteunen.

‘Ik werk regelmatig voor grote opdrachtgevers, waar ik naast een sparringspartner voor de werkgever, ook een rol speel in het begeleiden van werknemers. Ik ontzorg werkgevers in de communicatie naar hun werknemers. Wil een werkgever liever dat het management deze rol op zich neemt? Dan word ik ingezet om het management mensgerichte communicatievaardigheden bij te brengen.

Enkele opdrachtgevers waar Jitty advies- en coachingswerkzaamheden voor doet, zijn: