OVER ONS

Wij zijn De Business Manager! Marcel en Jitty Stuij. De professionals die jij voor jouw bedrijf zoekt! Man en vrouw en een kei in samenwerken. Superhandig, want doordat we elkaar vaak zien en spreken, zijn de lijnen voor onze klanten lekker kort. Dus heb je vandaag iets nodig? Dan is het vandaag geregeld.

In 2017 is Marcel met De Business Manager gestart om met zijn jarenlange ervaring startende en kleine ondernemers te helpen en adviseren op het gebied van marketing en sales. Laagdrempelig en persoonlijk.

Social media

Toen Marcel ook kansen zag voor het inzetten van social media voor bedrijven, zijn wij op 1 januari 2020 samen gestart met ons Social Media Marketingbureau: 
Social Number Nine. 
Doordat we social media op een structurele en professionele manier inzetten, helpen we bedrijven om online te groeien.

Fullservicebureau

Van onze Social Number Nine-klanten kregen wij steeds vaker vragen en opdrachten voor andere online, maar ook offlinemarketingactiviteiten en sales-advies. Daarom hebben we besloten om uit te breiden en met De Business Manager onze klanten op deze vlakken volledig te ontzorgen. Een full-servicebureau.

Haal je ons in huis, dan weet je dat het geregeld wordt. We hebben een no-nonsense mentaliteit, vinden kwaliteit belangrijk en daarom pas tevreden als jij dat bent. We zijn mensen van ons woord, doen wat we zeggen en zeggen wat we doen. Dit in combinatie met een grote dosis humor, zorgt ervoor dat onze samenwerking een groot succes wordt!