Partners

Voor onze klanten willen we het beste van het beste. Daarom hebben we professionele en kwalitatief goede partners om ons heen verzameld die expert zijn in hun vakgebied. Onze partners in crime, met name op het gebied online- en offline marketing.

Dus of je ons nu inschakelt voor het beheren van jouw social mediakanalen, een betere vindbaarheid door Google Ads, een mooie bedrijfsfilm, het leveren van drukwerk of het regelen van merchandise. Wij werken met specialisten die in een handomdraai de beste campagnes opzetten of in no-time de mooiste producten leveren.

Ben jij iemand die een samenwerking met ons ook wel ziet zitten? Laat het ons vooral weten! Wij staan altijd open voor een kennismaking om te kijken of we bij elkaar passen en wat voor elkaar kunnen betekenen.

 

Heibel zetten wij in voor het realiseren van prachtige websites, webshops, narrowcasting, intranet, landingspagina’s of voor een werken-bij omgeving. Vooral de no-nonsense mentaliteit, het persoonlijke en de eenvoud zorgen voor een goede match. We hebben korte lijnen, kunnen snel schakelen en we spreken dezelfde taal. Kortom een fijne samenwerking waar onze klanten de vruchten van plukken! 

 

 

Ontwerpstudio Peper en Pekel heeft een scherp oog voor vormgeving en design en maakt de uitstraling van bedrijven nóg mooier, verrassender en completer. Anton maakt voor onze klanten logo's die niet loslaten, flitsende autobelettering, boeiende beurspresentaties en pakkende advertenties. Samen zorgen we voor een creatief ontwerp met de beste stijl van het huis.

 

 

Vlinc. is dé partij voor het verhogen van online zichtbaarheid, vergroten van verkeer naar je website of webshop en meer conversies. Van e-commerce tot meer boekingen of het werven van nieuwe medewerkers en alles er tussen in. Samen met Vlinc. kijken we naar wat jouw bedrijf de beste return on investment oplevert. Door het brengen van de juiste boodschap, op de juiste manier en op het juiste moment.

 

 

A3 Impressies is onze partner op het gebied van videografie en prachtige virtuele 360º impressies. Het enige alles in één concept waarmee je realistische, interactieve 3D en VR ervaringen krijgt alsof je er zelf bij bent! De kracht van dit beeldmateriaal is een absolute meerwaarde voor onze klanten en waarmee ze zich kunnen onderscheiden van de markt.

 

Multicopy Drachten staat bekend om het persoonlijke contact met klanten. Daarom werken wij graag met ze samen. Multicopy Drachten is onze samenwerkingspartner voor het maken en drukken van posters tot banners en van gevelreclame tot autobelettering. Printen wordt gedaan op allerlei soorten materiaal. Zo is het logo op de muur in ons kantoor gemaakt van duurzaam karton!

 

 

Met Datas Kantoor Kompleet hebben wij een betrouwbare partner gevonden die onze klanten ondersteunt op het gebied van automatisering en systeembeheer. Een servicegericht bedrijf die goed past bij de normen en waarden van De Business ManagerVandaag hulp nodig? Is vandaag geregeld!

 

 

BrandMore is onze partner op het gebied van premium gifts en merchandise artikelen. Zij bedenken en voeren creatieve concepten, op het gebied van merchandise, voor onze klanten uit. Hierbij wordt altijd gezocht naar producten en oplossingen die aansluiten bij de identiteit van de klant en de juiste boodschap helder kunnen overbrengen.